Bonusi un bonusu spēles spēļu automātos

Bonusi un bonusu spēles spēļu automātos

2019-01-08 00:00:00 - Braňo "Ace"

Ir vairāki spēlu automāti, kuros autori uzsvaru likuši uz vizuālo noformējumu vai arī lielākiem laimestiem standarta spēlē. Bet ja spēlei ir draņķīgi bonusi, tajai ir mazāka iespēja kļūt par hītu. Lai precizētu, mēģini atcerēties savas mīļākas spēles un pasaki, kas tev vislabāk tajās patika. Bonusi noteikti būs visvairāk pieminētā atbilde.

Šobrīd ir pieejami tūkstošiem interneta spēļu automāti, taču ir ievērojami mazāk, kuros piedāvā bonusus. Un tādēļ mēs tāpat kā spēlētāji novērtējam to autoru oriģinalitāti un radošumu, kuri spēj izveidot kaut ko patiešām īpaši un nebijuši konkrētajā lauciņā.

Zemāk esam apkopojuši klasiskās vērtības un visvairāk izmantots bonusa veidus:

Wild simbols

Pats klasiskākais (un ļoti populārs) bonuss – šis bonuss pieejams gandrīz visos interneta spēļu automātos. Tā elementāra spēles daļa ir īpašais simbols, kas strādā kā džokers standarta spēlē. Tas nozīmē, ka ja uzvarošajā līnijā trūkst kāds simbols un šo pozīciju aizņem Wild simbols, tad spēļu automāts novērtē līniju ar konkrētās uzvarošās līnijas iespējamo laimestu. Bieži vien ir pieejami arī mazi papildus bonusi kopā ar Wild simbolu.

Izplešanās Wild simbols

Īpaša veida Wild simbols, kas darbojas tādā pašā veidā kā klasiskais wild simbols. Tomēr, šim specialitāte ir tāda, ka tas parādās uz lauka un izplešanas. Tas nozīmē, ka tas parādās arī uz blakus lauciņiem, rodot iespēju sānemt papildus uzvarošās līnijas un laimestus.

Scatter simbols

Otrs labi iedibināts klasisks un uzticīgs kompanjons wild simbolam. Tas ir vēl viens simbols, ko var atrast teju katrā spēlē. Tas bieži vien tiek izmantots, lai sāktu bonusa spēli, kas saistīta ar šo simbolu. Lai to izdarītu, tev vajag saņemt Scatter simbolu vismaz trīs reizes jebkur uz spēles laukuma – tas parasti ļaj sākt bonusa spēli. Protams, atsevišķos gadījumos tas arī operē pats par sevi, spēlētāju apbalvojot ar patīkami bonusu uzreiz pēc parādīšanās uz spēles laukuma.

Bezmaksas griezieni

Vai eksistē populārāks bonuss par bezmaksas griezieniem? Godīgi sakot, tas ir sarežģīts jautājums. Bezmaksas griezieni ir ātri, vienkārši un dāsni – un viņi nemaksā pilnīgi neko. Ko vēl spēlētājs varētu vēlēties? Neko, patiešām. Ja tev izdosies tādus saņemt, izmanto tos labi. Un ja spēles autori būs dāsni un ļaus tev sakrāt citus bonusus bezmaksas griezieni laikā, tad rezultāts būs patiešām vienreizējs. Vienīgais trūkums ir tāds, ka parasti tiek piedāvāts mazs bezmaksas griezieni skaits.

Reizinātājs

Ir vairāki veidi, kā reizinātājs var darboties. Tomēr, tie parasti sareizina tavu gala laimestu ar konkrētu vērtību (x3, x5, x9 vai x15). Visvairāk šis bonus sir atkarīgs no tā, cik veiksmīgi izdodas sakrāt uzvarošās kombinācijas. Spēļu automātos ir bieži redzams, ka griezienu laikā ruļļi tiek aizvietoti ar, piemēram, krītošiem akmeņiem, kas eksplodē un palielina reizinātāju. Reizinātāji var būt saistīti arī ar citām lietām, piemēram, bonusiem, bemaksas griezieniem un citām. Radošā komanda zina, kā izmantot bonusus, lai saņemtu iespēju iegūt patiesi lielus laimestus.

Spied un laimē

Šis bonuss parasti ir saistīts ar citiem bonusiem (iespējams, ka visvairāk ar scatter simbolu)., vai arī tas darbojas kā atsevišķš īpašs simbols. Tas pamatā sastāv no atsevišķas bonusa spēles, kur tavs uzdevums ir izvēlēties vienu vai vairākas lietas, kas ataino dažādas apslēptās bonusu vērtības. Tas ir ļoti populārs bonusa veids, tā kā ir gandrīz neiespējami tajā zaudēt. Tu vari tikai iegūt. Dažreiz tajā tiek iesaistīti papildus līmeņi. Tādos gadījumos viena no izvēlēm ataino durvis uz citu bonusa spēli. Šis bonuss agrāk bija viens no visbiežāk pieejamajiem bonusiem, taču ta sir mazāk sastopams jaunajās spēlēs.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
40 Super Hot Spēļu automāta Amusnet Spēlēt
9k Yeti Spēļu automāta Yggdrasil Spēlēt
Blood Suckers II Spēļu automāta NetEnt Spēlēt