Autoplay funkcija – ieguvums vai zaudējums?

Autoplay funkcija – ieguvums vai zaudējums?

2019-08-15 23:25:06 -

Katram kazino spēlētājiem ir savs stils, kas ir piemērots vislabāk. Dažiem patīk ātras spēles, citi izbaudīs katru mazo detaļu un funkciju spēlē. Tie, kam patīk ātras spēles, noteikti ir saskārušies ar Autoplay funkciju un daudzi to arī izmanto. Bet vai tā ir patiešām laba ideja?

Kas ir Autoplay?

Autoplay ir funkcija, kas griež ruļļus automātiski, šobrīd tā ir pieejama gandrīz visos spēļu automātos. Nav gluži nozīmes, vai tev patīk piedzīvojumu, bailīgas vai augļu tematikas spēles, tu vari paātrināt savu spēles gaitu, izmantojot šo funkciju.

Izmantot to ir vienkārši – vienkārši jānospiež uz autoplay pogas, kas parasti ir novietota spēles ekrāna apakšā. Izvēlies griezienu skaitu, kurus vēlēsies veikt automātiski. Sistēma pēc tam veiks griezienus tavā vietā, tādēļ tev nevajadzēs vairākas reizes spiest uz grieziena pogas. Autoplay funkcija var tikt atpurēta un atsākta jebkurā laikā, un likmes var mainīt manuāli spēles laikā.

Ieguvumi Autoplay funkcijas izmantošana:

  1. Ātrāka spēles gaita.
  2. Komforts – spēlētājiem nevajag atkārtoti spiest uz grieziena pogas katrā griezienā.
  3. Spēle var tikt spēlēta pat fiziski neskatoties savā telefonā vai datorā.
  4. Likmes paliek tādas pašas.

Pirmajā acu skatienā varētu likties, ka Autoplay ir lieliska lieta. Tomēr ir situācijas, kad šī funkcija var nodarīt vairāk sliktu nekā labu.

Kādēļ izvairīties no Autoplay?

1. Tev ir limitēts budžets vai nav spēles limitu

Ja tev ir mazs spēles budžets un vai tev nav uzstādīti spēles limiti, Autoplay var novest pie lielām problēmām. Patiesi, tas var ātri iztukšot tavu spēles kontu, īpaši, ja nepievērs uzmanību.

Autoplay funkcija nedomā kā cilvēks, tā vienkārši veic greizienus, balstoties uz iestatījumiem. Tas nozīmē, ka nepastāv iespēja pēkšņi apstāties vai nomainīt spēli. Atceries, ka katra diena nevar būt veiksmīga, tādēļ ja nav paveicies pēc pāris griezieniem un neesi tam pievērsis uzmanību, tad tavs budžets pazudīs ātrāk nekā tu domā.

Piemēram, tev ir dienas spēles budžets 100 EUR. Tu uzliec likmi 5 EUR. Autoplay veiks griezienus neatkarīgi no iznākuma. Tādēļ ja zaudēsi 20 griezienus, tev izbeigsies nauda – tas arī viss.

Spēlējot manuāli tu saglabā iespēju izvērtēt un kontrolēt spēli, kā arī tev ir lieliska iespēja apstāties vai neapstāties jebkurā brīdi, piemēram izmēģināt citu spēli, ja veiksme tev neuzspīd.

2. Ja tikko esi daudz laimējis

Ja tu esi laimējis lielu naudas summu Autoplay laikā, apstājies un paņem mazu pauzi. Lēmumu turpināt un vai vispār turpināt nevajadzētu pieņemt, balstoties uz emocijām un stresu.

Pēc Autoplay apturēšanas ievelc dziļu elpu, ļauj pozitīvajām emocijām nosēsties un varbūt izej īsā pastaigā vai paziņo labās ziņas savai ģimenei.

3. Ja tu vēlies izbaudīt spēli pilnībā un izmēģināt tās laimestu iespējas

Autoplay paātrinās spēli, kas var pozitīvi ietekmēt tavus laika limitus. Tomēr īpaši attiecinot uz jaunajiem spēlētājiem, tas nozīmē arī to, ka tev varētu nepietikt laika pilnībā izbaudīt vai saprast, kas spēlē notiek, lai gūtu labu pieredzi no spēles gaitas.

Autoplay un bonusa spēles

Tu vari pamēģināt Autoplay arī bezmaksas griezienu laikā pirms sāc spēlēt uz īstu naudu. Autoplay ir vienkārši uzstādāma funkcija un tā ļauj tev skatīties spēli nezaudējot naudu. Tu vari ātri vien izlemt, vai šī spēles ir tā vērta un ja tā, tad varēsi sākt spēlēt uz īstas naudas.

Ja tu izlemsi izmantot Autoplay spēles laikā uz īstas naudas, mēs iesakām sekojošus noteikumus:

  1. Neļauj spēlei ritēt ilgu laiku bez uzraudzības.
  2. Ja tava spēles konta balance sāk samazināties pārāk ātri, tad pārtrauc Autoplay.
  3. Sagatavo plāno, kā rīkoties laimesta gadījumā.

Autoplay var būt interesanta funkcija, taču tikai tik ilgi, kamēr būsi atbildīgs spēlētājs. Vēlam veiksmi!

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
40 Super Hot Spēļu automāta Amusnet Spēlēt
9k Yeti Spēļu automāta Yggdrasil Spēlēt
Blood Suckers II Spēļu automāta NetEnt Spēlēt