Kas ir Gamble funkcija?

Kas ir Gamble funkcija?

2019-01-09 00:00:00 - Braňo "Ace"

Gamble, bieži vien saukts par risku, ir funkcija, ko piedāvā lielākā daļa spēļu automātu, un kura var palielināt tavu laimestu vismaz divas reizes. Un ja tev paveiksies, tu varēsi palielināt savus laimestus jaunās dimensijās. Tajā pašā laikā funkcijas ideja ir pavisam vienkārša

Kā uzsākt gamble funkciju interneta spēļu automātos?

Pamata pieeja šīs gamble funkcijas startēšanai ir saņemt jebkādu laimestu uz jebkuras uzvarošās līnijas. Spēle pēc tam piedāvās iespēju, uzreiz nepievienojot grieziena laimestu tavā kontā. Ja tev šķiet, ka laimests ir pārāk mazs un tu vēlies to palielināt, tad mazais velnēns, kas sēž uz tava pleca, tev noteikti iečukstēs ausī: “uzspied uz gamble funkcijas pogas.”

Principi un alternatīvie gamble funkcijas veidi

Ja vien tu neatteiksies no šīs iespējas, spēle tevi aizvedīs uz atsevišķi spēli. Protams, spēle pati par sevi atšķiras atkarībā no dažādiem spēļu automātiem, taču pats princips paliek viens un tas pats. Vairākumā gadījumā, tu redzēsi kāršu kavu un tev vajadzēs izvēlēties vienu no divām iespējām. Pārsvarā tev būs jāizvēlēs viena no divām krāsām (melna vai sarkana). Pēc izvēles izdarīšanas, tu redzēsi kārti kavas augšpusē – ja tā ir tādā pašā krāsā, kādu tu izvēlējies, tad tavs laimests tiks dubultots. Tomēr ja tu izvēlēsies nepareizo kārts krāsu, tad tu zaudēsi visu laimestu.

Daži interneta spēļu automāti tev piedāvās dubultot laimestu tikai vienu reizi, kamēr citi ļaus palielināt laimestu vairākas reizes, kamēr tu sasniegsi iepriekš noteikto limitu. Tomēr vienmēr ir risks, ka katra gamble funkcijas izmantošanas reize beigsies ar visa laimesta zaudēšanu. Tiesa, tas noteikti teju katru reizi. Daži spēļu automāti tev ļaus saglabāt puse no sava laimesta un paturēt to drošībā, tādēļ šo atlikto daļu tu nezaudēsi.

Kā jau iepriekš minējām, tad gamble funkcija varētu tikt balstīta uz dažādiem principiem. Krāsas vietā tev varētu tikt piedāvāta iespēja izvēlēties vienu no diviem simboliem, lielāku/mazāku kārts vērtību un tā tālāk. Turklāt spēlei nav obligāti jābūt balstītai uz kārts izvēli. Daži spēļu automāti tā vietā piedāvās monētas mešanu, liekot tev izvēlēties ciparu vai ģērboni. Jaunākajās spēlēs dažreiz piedāvās laimes ratu, kas sastāvēs no uzvaras un zaudējuma lauciņiem, dažos pat būs tāds lauciņš kā “banka”, kas tev ļaus saglabāt visu vai daļu no laimesta (atkarībā no spēļu automāta). Vēl cita ļoti populāra alternatīva spēlētāju vidū ir spēles režīms, kas tev ļauj spēlēt un izvēlēties bonus minispēlē, kurā tavs mērķis ir atrast simbolu, kas atainos tava laimesta reizinātāju – lai gan tu vari zaudēt visu savu laimestu.

Uzņemties risku vai vienmēr saņemt drošu laimestu?

Mēs noteikti iesakām izmēģināt gamble funkciju vismaz vienu reizi. Tev nevajag raiskēt pārāk bieži – izmantot to tikai tad, kad laimests ir pārāk mazs. Un ar mazas veiksmes palīdzību tu pievienosi patīkamu papildus laimestu savā kontā. Tas var būt tā vērts – tu redzēsi.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
40 Super Hot Spēļu automāta Amusnet Spēlēt
9k Yeti Spēļu automāta Yggdrasil Spēlēt
Blood Suckers II Spēļu automāta NetEnt Spēlēt