Vairāku spēlētāju režīma spēļu automāti

Vairāku spēlētāju režīma spēļu automāti

2014-10-26 10:41:19 -

Iespējams, jūs nepiekritīsit, sakot, ka kazino jau kādu laiku ir piedāvā parasto spēļu automātu turnīrus. Tomēr vairāku spēlētāju režīms turnīram it nemaz nelīdzinās. Turnīri spēlētājus nesatuvināja. Turnīros spēlētāji spēlēja cits pret citu un tikai labākais ieguva balvu.

Iedvesmas avots, iespējams, ir bijušas vairāku spēlētāju komandu spēles internetā (piemēram, World of Tanks), kurās spēlētāju grupa spēlē un sadarbojās, lai sasniegtu kopīgu mērķi. Šis princips ir arī vairāku spēlētāju tiešsaistes spēļu automātu darbības pamatā. Spēlētājs var izveidot virtuālo telpu un uzaicināt tajā savus draugus un citus spēlētājus. Spēlētāji vienā virtuālajā telpā spēlē vienu un to pašu vairāku spēlētāju spēļu automātu. Papildus savstarpējai tērzēšanai viņi tiecas sasniegt mērķi — iegūt džekpotu vai lielu laimestu papildu raundos. Kad kāds no viņiem iegūst bezmaksas grieziena iespēju, arī visi pārējie telpā spēlējošie saņem bezmaksas grieziena iespēju. Kad kāds no viņiem atbloķē bonusu spēli, tā tiek automātiski atbloķēta visiem telpā esošajiem spēlētājiem.

Papildus izklaidei šāda veida spēle rada un uztur spēlētāju attiecības. Tāpēc tiešsaistes spēļu automāti ir iesaukti par kopienas spēļu automātiem. Visslavenākie vairāku spēlētāju spēļu automāti ir Microgaming piedāvātie automāti:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
40 Super Hot Spēļu automāta Amusnet Spēlēt
9k Yeti Spēļu automāta Yggdrasil Spēlēt
Blood Suckers II Spēļu automāta NetEnt Spēlēt