Laimesta līnijas spēļu automātā

Laimesta līnijas spēļu automātā

2019-08-19 14:35:59 -

Ideāla spēlētāja pieredzi var ietekmēt daudzi faktori. Spēles ar atšķirīgu grafisko dizainu, tēmām vai RTP augstumu mēs uztveram atšķirīgi. Ja vēlaties pilnvērtīgi izbaudīt spēli, jums ir jāņem vērā vēl viens aspekts, proti, laimesta līnijas. Ar cik laimesta līnijām jums vajadzētu spēlēt, un kā tās maksimāli efektīvi izmantot?

Kas ir laimesta līnijas?

Laimesta līnijas ir iedomātas līnijas spēļu automātā. Tās var būt paralēlas vai izliektas. Laimesta līnijas sākumu un beigas parasti atzīmē ar punktiem vai skaitļiem spēļu automāta abās pusēs. Atsevišķas laimesta līnijas parasti ir nošķirtas ar krāsām, lai spēlētājam būtu vieglāk orientēties spēles laukumā.

Spēļu automāta laimesta līnijas ir “ceļš uz panākumiem”. Kad uz šī “ceļa” parādās laimesta simbolu kombinācija, jūs esat laimējis. Laimesta simboliem nav jāparādās uz visas līnijas. Ikvienam spēļu automātam ir savs minimālais aprakstā uzskaitīto simbolu skaits, kā arī derīgā laimesta kombinācija. Laimesta līnijas parasti tiek aktivizētas no kreisās puses uz labo, bet dažas ir derīgas arī abos virzienos.

Laimesta līniju veidi

Fiksētās laimesta līnijas

Spēļu automātos ar fiksētajām laimesta līnijām to skaits ir stingri noteikts un nevar tikt nekādā veidā mainīts — ne palielināts, ne arī samazināts. Tāpēc spēlētāji nevar būt radoši un visi spēlē ar vienādu skaitu laimesta līniju. Daudziem spēlētājiem šāds spēļu automāts šķiet labāks, jo viņiem nav jādomā par dažādiem spēlēšanas veidiem.

Fiksētās laimesta līnijas var atrast tādos spēļu automātos kā Book of Secrets, Butterfly Staxx, Joker Pro un Jimi Hendrix.

Izvēles laimesta līnijas

Izvēles laimesta līnijas dod spēlētājiem iespēju izvēlēties, ar cik laimesta līnijām viņi vēlas spēlēt. Katrai spēlei ir norādīts laimesta līniju minimālais un maksimālais skaits. Parasti, jo lielāks ir laimesta līniju skaits, ar kurām spēlējat, jo augstāka ir likme par vienu ruļļu griezienu. Vienlaikus palielinās iespēja iegūt laimesta kombināciju.

Laimesta līnijas var izvēlēties tādos spēļu automātos kā Retro Reels Extreme Heat, Dizzy Hot vai 300 Shields, ko izstrādājis NextGen Gaming.

Spēļu automāti bez līnijām

Īpašs gadījums ir spēļu automāti bez laimesta līnijām. Laimesti tiek izmaksāti, pamatojoties uz simbolu kombinācijām uz atsevišķiem ruļļiem. Pamatā tie ir spēļu automāti ar maksimālu laimesta līniju skaitu attiecībā pret ruļļu un līniju skaitu.

Spēļu automāti bez līnijām ir, piemēram, 4 ruļļu automāts Fruit Awards (81 iespēja laimēt), 5 ruļļu automāts Twin Spin (243 iespējas laimēt) vai 4 ruļļu un 4 līniju automāts Vampire Bride ar 256 iespējām laimēt.

Netradicionālie spēļu automāti

Ir arī spēles ar netradicionālu dizainu, kurās simboli negriežas uz ruļļiem, bet parādās spēles laukumā. Šāda spēļu automāta piemērs ir Germinator vai Emoji Planet spēles. Laimesta kombinācijas veido identiski simboli, kas atrodas jebkur spēles laukumā, un tās papildina netradicionāli spēles bonusi.

Cik laimesta līniju vajadzētu izveidot?

Aktīvo laimesta līniju ideālā skaita nav. Tas ir atkarīgs no jūsu spēlēšanas metodes un no tā, ko jūs no spēles sagaidāt. Aktīvo laimesta līniju ideālais skaits ir atkarīgs no:

  • jūsu spēļu budžeta
  • jūsu spēlētāja stila (vai spēlējat laiku pa laikam vai regulāri)
  • likmēm, kuras vēlaties likt uz katru griezienu
  • citām spēļu automāta iespējām, piemēram, daudzus džekpotus izspēlē tikai ar aktīvo laimesta līniju maksimālo skaitu

Laimesta līniju skaits ir atkarīgs no spēļu automāta, kurā spēlējat, un likmēm, kuras veicat. Ja spēļu jomā esat iesācējs, nav ieteicams aktivizēt laimesta līniju maksimālo skaitu kombinācijā ar maksimālo likmi. To var mēģināt tikai pieredzējuši VIP līmeņa spēlētāji.

Spēlējiet, lai gūtu prieku

Laimesta līniju skaits būtu jāizvēlas saskaņā ar atbildīgas spēlēšanas principiem. Pateicoties lielākam laimesta līniju skaitam, jūs varat laimēt biežāk, bet varat arī ļoti ātri iztērēt savu budžetu.

Ja vēlaties pārbaudīt, kāds laimesta līniju skaits jums ir piemērotākais, jums nav uzreiz jāieslēdz spēle, kurā var iegūt reālu naudu. Izmēģiniet tiešsaistes spēļu automātus bez maksas. Spēlējot tikai savam priekam, jūs varat izmēģināt, vai jums patiks spēle ar laimesta līniju minimālo skaitu un maksimālo likmi vai arī jūs meklējat vidusceļu. Tomēr atcerieties, ka spēļu automāti nav paredzēti tam, lai gūtu lielus laimestus, bet galvenokārt , lai lieliski izklaidētos.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
40 Super Hot Spēļu automāta Amusnet Spēlēt
9k Yeti Spēļu automāta Yggdrasil Spēlēt
Blood Suckers II Spēļu automāta NetEnt Spēlēt